03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

De voordelen van toegangscontrole

Met toegangscontrole kan je de toegang tot bepaalde ruimtes van je woning of bedrijf beperken of zelfs weigeren.

Het kan via diverse elektronische toegangscontrole systemen zoals bijvoorbeeld gediversifieerde slot-sleutelcombinaties, codeklavieren of badgelezers en zelfs biometrisch via de vinger- of irisscan. Een extra mogelijkheid is een verbinding met het prikkloksysteem voor automatisatie van de loonadministratie. Soms verkiest de gebruiker zijn alarmsysteem te bedienen door middel van een badge.

Na overleg met de gebruiker, stellen wij een op maat gemaakte en geïntegreerde toegangscontrole voor volgens de wensen van de klant. Dankzij de efficiëntie van LBS Beveiliging heb je via software steeds de volledige controle over wie via welke poort of deur binnen komt / buiten gaat. Nadien kan een historiek verhelderend werken of discussies vermijden. Bij problemen kan ingegrepen worden vanop afstand via een gebruiksvriendelijke webapplicatie. Zijn er ook camera’s aanwezig, dan kunnen de beelden extra aanvullende informatie leveren die soms nodig is bij toegangscontrole.


De voordelen op een rijtje:

Bedieningspaneel van de toegangscontrole

Via een bedieningspaneel (codeklavier, badgelezer, biometrie: vinger- of iris-scan, exit knop) wordt het toegangscontrole systeem aangesproken. Toegang wordt verleend afhankelijk van de aan de badge/code gekoppelde autorisatie. Naargelang de veiligheidsrisico’s en wensen van de klant wordt de bediening in een eenvoudige standalone modus geplaatst of in een netwerk met meerdere toegangen.

De bijgeleverde software laat de klant toe verschillende acties uit te voeren vanop de pc:

Sluitingen

Naast de bediening hebt je voor de toegangscontrole ook sloten nodig. In overeenkomst met de klanten en de mogelijkheden ter plaatse worden één van onderstaande sloten voorgesteld:

Ja, ik wil een offerte voor toegangscontrole
toegangscontrole

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook