03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Toegangscontrole thuis - Waarom zou je de toegang tot je woning beperken?

De toegang tot je woning beperken is belangrijk. Heb je een poetshulp of kindermeisje, dan hoeven zij niet ongestoord elke ruimte van je huis in te kunnen. Het is dan ook geen gek idee om de toegang tot bepaalde ruimtes of zones te beperken of - voor sommigen - zelfs te weigeren. Toeganscontrole thuis maakt dit vandaag allemaal mogelijk.

Een systeem van toegangscontrole thuis installeren, is de oplossing. Dat laat je toe om de toegang tot je woning te beperken en te selecteren en controleren wie (wanneer) welke ruimte betreedt. Heel wat mensen kiezen voor deze aanvulling van hun beveiliging. Zowel stand-alone (op zichzelf werkende) systemen als volledige netwerksystemen bestaan.


Nooit meer buitengesloten

Met toegangscontrole thuis kan je een (garage) poort openen met een badge of een code. Zo kan je makkelijk de toegang tot je woning beperken, maar geraak je ook nooit meer buitengesloten omdat je je sleutel vergeten bent. Zelfs toegang verlenen vanop afstand om iemand binnen te laten tijdens je afwezigheid, kan met een simpel telefoontje.

Meerdere systemen zijn op de markt: numerieke klaviertjes, proximity-lezers, biometrie (vingerafdruk) zijn enkele mogelijkheden. Weet je niet goed wat het best aansluit bij jouw noden? Wij staan je graag bij met onderbouwd advies en expertise voor toegangscontrole thuis. LBS Beveiliging heeft jarenlange ervaring en expertise inzake veiligheid.

 

Toegangscontrole: talloze systemen

Er bestaan vandaag meerdere systemen om de toegang tot je woning te beperken. En jouw thuis - of bepaalde delen ervan - extra te beveiligen door elektronische toegangscontrole. Een aantal systemen van toegangscontrole op een rijtje:
Voordeel: ingrijpen of bijsturen is mogelijk op elk moment

Je kan het systeem van toegangscontrole thuis in een mum van tijd bijsturen waar nodig: een code aanpassen, een vingerafdruk toevoegen,... Bij bepaalde systemen is het zelfs mogelijk om wijzigingen te doen via een webapplicatie. Ben je er nog niet helemaal uit welk systeem van toegangscontrole in jouw woning het beste is? Wij staan jou graag bij en helpen je bij de zoektocht naar de beste oplossing om de toegang tot je woning te beperken.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een systeem van toegangscontrole op maat
Toegang tot je woning beperken

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook