03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Waarom parlofonie en videofonie

Wie belt aan? Je kan het weten door gebruik van parlofonie en videofonie

Vanuit het comfort van je woning of kantoor kunnen horen of zien wie er aan de deur staat: het is niet alleen gemakkelijk maar het zorgt vooral voor een grotere veiligheid. AMet parlofonie en videofonie zal je al snel merken dat deze investering op termijn een ideale oplossing is.


Een ruime keuze aan parlofonie en videofonie

Een intercom, een deurtelefoon met of zonder video, bij LBS Beveiliging vind je alle benodigde toestellen voor parlofonie en videofonie. Wij beschikken over de modernste systemen met hoge resolutie beeldschermen, eventueel een bijkomende draadloze monitor, handenvrije systemen en ook koppeling met externe camera's is mogelijk.


De merken die wij plaatsen zijn onder andere Aiphone, Fasttel en Panasonic. Onze professionele medewerkers zorgen voor een snelle installatie, zodat je voortaan in alle veiligheid kan beoordelen of je een bezoeker binnenlaat.


Wil je meer weten over de voordelen van parlofonie en videofonie? Bel ons meteen voor een afspraak en een vrijblijvende offerte 03/ 481 91 13. Of kom eens langs in onze demoruimte voor een presentatie van de mogelijke systemen.


Ja, ik wil een offerte voor een parlofonie en videofonie
parlofonie en videofonie

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties