03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Kwalitatieve inbraakbeveiliging voor uw woning

In België gebeuren gemiddeld 70.000 woninginbraken per jaar. Inbraakbeveiliging van je woning is dus een verstandige keuze. Bij LBS ben je zeker van een kwalitatieve inbraakbeveiliging, die voldoet aan jouw noden.

Noodzaak om uw woning of appartement te beveiligen tegen inbraak

De cijfers liegen niet: 1 op 3 gezinnen is minstens 1 keer het slachtoffer van een woninginbraak. Het argument ‘ik heb geen geld in huis’ is al lang geen geldige reden meer om je niet te beveiligen. Bijna niemand heeft nog geld in huis, maar als je weet dat er voor 50€ of een iPhone, mensen worden bestolen en soms bedreigd, dan is de waardebepaling snel gebeurd.

Je eigen leven en dat van je gezinsleden zijn immers je hoogste waarden. Het trauma dat een kind en zelfs een volwassene kan oplopen na een inbraak, kan vermeden worden. Door een inbreker te beletten om je woning te betreden als je afwezig bent door inbraakbeveiliging van uw woning, maar zeker terwijl je slaapt, kan je heel wat problemen vermijden. Een snelle detectie door een alarmsysteem zorgt ervoor dat je gerust kan slapen of vertrekken.


Huis beveiligen tegen inbrekers

Een huis inbraakveilig maken, kan op verschillende manieren. Er zijn zowel draadloze alarmen, bekabelde alarmen als hybride alarmen. Welk systeem van inbraakbeveiliging voor jouw woning het beste is, hangt af van verschillende factoren. Onze professionele risicoanalyse zal hierover meer duidelijkheid geven. Alle alarmsystemen worden door onze techniekers optimaal weggewerkt, zonder sporen na te laten. Heb je kleine huisdieren? Dan kunnen we ervoor zorgen dat het alarm geen beweging van je dieren detecteert.


Appartement beveiligen tegen inbrekers

Ook appartementen en appartementsgebouwen zijn gevoelig voor inbraken. De zwakke punten liggen hier vaak anders dan in een huis. Bekijk samen met LBS Beveiliging welke inbraakbeveiliging het meest efficiënt is voor jouw appartement of appartementsgebouw.


24/7-service

Een alarmsysteem moet 24/7 intact zijn om de veiligheid te garanderen. Met een servicecontract bij LBS Beveiliging kan je op je beide oren slapen: er is een 24 uur-permanentie. Moest er dus iets zijn met de installatie, staan wij klaar om te helpen. In dringende gevallen staat er altijd (dag en nacht) een technieker klaar. Bij minder dringende zaken kunnen we vanop afstand eerste hulp bieden. Een interventie kan dan ingepland worden op een geschikter moment.


Combinatie inbraakbeveiliging met camera

Sommige detectoren van alarmsystemen voor een woning hebben een ingebouwde camera. Je kan dan vanop afstand je woning en/of toegangen tot je woning in de gaten houden via een app op je telefoon. Maar er zijn ook gecombineerde systemen mogelijk van alarmsystemen met camerabewaking. LBS Beveiliging geeft je graag meer info over alle mogelijkheden.


Risicoanalyse

Om de ideale oplossing voor jouw woning te kunnen kiezen, zal LBS Beveiliging eerst een veiligheidsaudit en een risicoanalyse uitvoeren. De ligging en de voorgeschiedenis van je woning op het vlak van inbraken zijn belangrijk. De aanwezige risico’s (dure wagens, kunstwerken…) bepalen mee het risiconiveau, evenals de eisen van de verzekering. We gaan dan op zoek naar de plaatsen in je huis of appartement waarlangs inbrekers zouden kunnen binnen geraken. Die zwakke plekken, vaak ramen, deuren, en keldergaten, gaan we beveiligen met een systeem op maat van jouw huis.


INCERT-label

LBS Beveiliging is INCERT-gecertificeerd. Een inbraakbeveiliging die door LBS wordt geïnstalleerd, is, krijgt een INCERT-certificaat. Dit is een kwaliteitsgarantie die door verzekeraars sterk geapprecieerd wordt en bij hoge risico’s wordt geëist.


Vraag een offerte aan
Inbraakbeveiliging woning

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook