03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Waarom inbraakbeveiliging met INCERT certificaat?

LBS levert inbraakbeveiliging met het INCERT-kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat de kwaliteit van onze producten en installaties voortdurend gecontroleerd wordt en dat al onze inbraakbeveiliging een INCERT-certificaat heeft.


Wat is INCERT?

Het INCERT-merk werd meer dan tien jaar geleden opgericht als ‘vrijwillig’ kwaliteitsmerk. De beveiligingswereld, de verzekeringen, de distributeurs en de keuringsorganismen sloegen de handen in elkaar om kwaliteit te brengen in de markt van inbraakbeveiliging door de introductie van het INCERT certificaat.

INCERT biedt de klant een houvast om de kwaliteit van installaties en beveiligingsfirma’s te kunnen beoordelen. Installateurs krijgen het label pas als hun producten én installaties aan de hoge vereisten voldoen. De organisatie van de beveiligingsonderneming wordt gescreend en ondergaat om de 3 jaar een administratieve audit.

 
Erkend door alle partijen in de beveiligingssector

INCERT is een merk dat erkend en ondersteund wordt door alle partijen betrokken bij beveiliging:

Jouw inbraakbeveiliging krijgt het INCERT-label mee

Als je een systeem voor inbraakbeveiliging door LBS Beveiliging laat installeren, krijgt ook het systeem zelf het INCERT-label mee.

Ja, ik wil een offerte voor een alarmsysteem met kwaliteitslabel


INCERT-beveiligingsniveaus

Het INCERT-certificaat van je inbraakbeveiliging kan verschillende beveiligingsniveaus hebben, van 1 tot 4. Dit cijfer is afhankelijk van de graad van beveiliging. Er zijn ook verschillende niveaus mogelijk binnen één alarmsysteem. Kamers of kantoren die gevoeliger zijn aan inbraken kunnen dan beveiligd worden op niveau 4, terwijl andere kantoren niveau 1, 2, 2+ of 3 krijgen.


Verzekeraars

Verzekeraars erkennen de meerwaarde van het INCERT-label. Een alarmsysteem met dit label krijgt doorgaans een betere beoordeling in een risicoanalyse. Concreet betekent dit dat je betere voorwaarden krijgt bij je verzekeraar als je kan aantonen dat de installatie voldoet aan INCERT. Bij echt hoge risico’s wordt een bepaald niveau opgelegd door de verzekeringen.

Ja, ik wil een offerte voor een alarmsysteem met kwaliteitslabel
Inbraakbeveiliging met INCERT certificaat

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook