03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Wat is een hybride alarm?

Een hybride alarm is een combinatie van een bekabelde met een draadloos alarmsysteem. Het is de ideale oplossing als je wil kiezen voor de zekerheid van een bekabeld alarm, maar de indeling van je pand dat moeilijk maakt.

Je hoeft dan niet noodzakelijk te kiezen voor een volledig draadloos alarmsysteem. Eén klavier en de sirenes moeten bekabeld zijn, andere componenten van het hybride alarmsysteem zijn draadloos. LBS Beveiliging helpt je bepalen welke combinatie voor jouw situatie de beste is.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een hybride alarm


Toepassingen van een hybride alarm

Niet alle bekabeling is voorzien

Plaats je een alarmsysteem bij een nieuwbouw of renovatie en is daarbij slechts een gedeelte van de bekabeling voorzien? Wanneer bekabeling achteraf moeilijk of onmogelijk is, kan het ontbrekende gedeelte worden opgelost met een draadloze installatie.


Indeling maakt bekabeling moeilijk

Soms maakt de indeling van een woning of bedrijfspand het moeilijk om een volledig bekabeld systeem te voorzien, bijvoorbeeld als er een trappenhal aanwezig is die een kabel naar boven moeilijk maakt.Mogelijkheden van hybride installatie

Net als bij draadloze en bekabelde systemen heb je bij hybride alarminstallaties verschillende mogelijkheden: Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een hybride alarmZowel in woningen als in bedrijven

Een hybride alarm is overal mogelijk: in een woning, winkel, bedrijf,… Wil je uitzoeken wat voor jouw pand de beste oplossing is? LBS Beveiliging bekijkt met jou de mogelijkheden en zoekt mee naar de installatie die het meest aan je behoeften voldoet.


INCERT-gekeurd

Een hybride alarm geïnstalleerd door LBS Beveiliging is geschikt tot bepaalde INCERT-beveiligingsniveaus. LBS Beveiliging is gecertificeerd met het INCERT-kwaliteitslabel. Als je je hybride alarm laat plaatsen door onze installateurs, krijgt jouw alarmsysteem ook het INCERT-label mee.


hybride alarm

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook