03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Wanneer een draadloos alarm kiezen?

Om kabels en bedrading te vermijden wordt bij de beveiliging van een bestaande woning of kantoor vaak gekozen voor een draadloos alarm. Kijk je op tegen de rompslomp die de installatie van een beveiligingssysteem met zich meebrengt?

Dan is een draadloos alarm precies wat jij zoekt. De installatie kan gebeuren zonder omslachtige ingrepen. Dat is een belangrijk voordeel. Zowel de alarmcentrale als alle nodige componenten - zoals magneetcontacten, detectoren en klavieren - worden ter plaatse geïnstalleerd. Dat gebeurt zonder ook maar een kabel te gebruiken.


Beveiliging op maat van jouw woning of kantoor

Elke woning of kantoorruimte is anders, ook de omgeving verschilt. Daarom komen we vooraf ter plaatse om gratis een uitgebreide risicoanalyse uit te voeren en het beste draadloos alarm voor uw situatie te selecteren. Bij deze analyse gaan we op zoek naar de zwakke plekken in de beveiliging van jouw pand. Inbrekers zoeken namelijk naar de plaats waar ze het makkelijkst kunnen binnendringen. Bij de risicoanalyse brengen we die plaatsen in kaart. Het draadloze alarm dat geïnstalleerd wordt houdt rekening met die zwakke plekken.

Wat wij jou garanderen? Een systeem op maat dat volledig aan de beveiligingsnoden van jouw woning of kantoor voldoet volgens onze professionele risicoanalyse.Wat zijn de voordelen van een draadloos alarm?

Bij een draadloos alarm worden alle componenten zonder bekabeling met de alarmcentrale verbonden. Die communiceert met de meldkamer of via een applicatie met de contactpersonen. Dat gebeurt via de klassieke telefoonlijn of via internet. Een draadloos alarm heeft heel wat meer voordelen. Zo is de installatie een fluitje van een cent. Geen gedoe met kabels of wat dan ook.

Zet je enkele jaren na de installatie van het draadloos alarm een veranda en wil je dat ook die beveiligd wordt tegen inbrekers? Dat kan probleemloos. Aan een draadloos alarm kan je makkelijk componenten toevoegen. Dat ligt bij bekabelde alarminstallatie minder voor de hand. Ook het financiële plaatje is aantrekkelijk. Vergeleken met een bekabeld alarm is de installatie van een draadloos alarm een flink stuk goedkoper aan werkuren. Er dient wel rekening gehouden te worden met de kostprijs van de jaarlijks te vervangen batterijen.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een draadloos alarm op maatINCERT-keuring levert verzekeringsvoordeel op

Belangrijk om weten: al onze draadloos alarmen worden uitgevoerd volgens het hoogste kwaliteitslabel op het vlak van beveiliging in België, INCERT. Zowel de componenten als de manier van installeren en programmeren zijn aan strenge regels onderworpen. Afhankelijk van het te beveiligen risico moet de installatie volgens een bepaalde graad worden uitgevoerd. Deze wordt bepaald in onze professionele risicoanalyse. Het door ons afgeleverde INCERT-attest levert extra voordelen op bij verzekeringsmakelaars.


Vraag een offerte aan
draadloos alarm

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook