03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Waarom kiezen voor een bekabeld alarm?

Wil je een inbraakbeveiliging op jouw maat die het nooit laat afweten? Een bekabeld alarm is dan de beste optie. Het is de meest stabiele oplossing omdat de signalen niet verstoord kunnen worden.

Van een eenvoudig bekabeld alarm in je woning tot een beveiligingssysteem met meerdere secties in grotere gebouwen: LBS Beveiliging biedt verschillende mogelijkheden voor elke situatie.


Bekabelde inbraakbeveiliging in woningen

Voor het beheer van jouw bekabeld alarm zijn er verschillende opties mogelijk, naargelang je eigen voorkeuren:
Vraag een offerte aan voor een bekabeld alarmsysteem


Bekabeld alarm in bestaande woning

LBS Beveiliging plaatst een bekabeld alarm in jouw bestaande woning met een minimum aan sporen. De kabels worden door onze medewerkers optimaal weggewerkt. Elke detector van het bekabeld alarm wordt geïnstalleerd op een optimale plaats en wordt rondom mooi afgewerkt. Vaak wordt samen met de inbraakbeveiliging ook branddetectie geïnstalleerd zodat je als klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt.


Nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning of appartement raden we een bekabeld alarm sterk aan. Daar is het wegwerken van de kabels immers perfect mogelijk. Er bestaan systemen waarbij camerabewaking geïntegreerd is in het alarmsysteem. Maar uiteraard kunnen we ook camera en inbraakbeveiliging samen installeren en op elkaar afstemmen. Ook het brandalarm kan samen met de inbraakbeveiliging geïnstalleerd worden.


Vraag een offerte aan voor een bekabeld alarmsysteemBekabeld alarm in bedrijven

Het is belangrijk om de gegevens en de inboedel van je bedrijf goed te beveiligen. Stel je maar eens voor dat belangrijke documenten (bedrijfsgeheimen,…) worden gestolen, of dat dieven er ’s nachts met de inhoud van de kassa vandoor gaan. Een degelijk bekabeld alarm is vandaag de dag dan ook noodzakelijk in een winkel of bedrijf. LBS bekijkt samen met jou welk bekabeld alarmsysteem het meest voldoet aan jouw noden. Dit kan gaan van een eenvoudig systeem tot een complexer systeem afhankelijk van de eisen van je verzekering. Ook bedrijven kiezen meestal voor een bekabeld alarm, dat vaak samen wordt geïnstalleerd met een aparte brandbeveiliging.INCERT-certificaat

LBS Beveiliging is een INCERT-gecertificeerde beveiligingsonderneming. Dat wil zeggen dat zowel onze producten als onze installaties beantwoorden aan de strenge eisen van INCERT. We hernieuwen regelmatig onze certificaten en laten audits uitvoeren om dit kwaliteitslabel te kunnen dragen. Dit is een goede zaak voor je verzekering: bij veel verzekeraars krijg je een korting op je diefstalverzekering als je kan aantonen dat de installatie voldoet aan INCERT.Risicoanalyse

Wil je weten welk beveiligingsniveau jouw bedrijfspand of woning nodig heeft? Dan kan LBS een veiligheidsaudit en een risicoanalyse uitvoeren. We berekenen de kans dat er wordt ingebroken op basis van de ligging, voorgeschiedenis, toestand van het metselwerk,… Dit niveau wordt vergeleken met het door de verzekering voorgeschreven niveau en in samenspraak met de opdrachtgever uitgevoerd.


Vraag een offerte aan
bekabeld alarm

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook