03 / 481 91 13
LinkedIn LBS Beveiliging Facebook LBS Beveiliging Mail LBS Beveiliging

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Inbraken in winkels en bedrijven gebeuren jammer genoeg dagelijks. Een goede inbraakbeveiliging voor uw bedrijf bespaart je heel wat kopzorgen én kosten bij een mogelijke inbraak.


Inbraakbeveiliging voor bedrijven kan gaan van een eenvoudig alarmsysteem tot een uitgebreide installatie met verschillende secties/partities, camerabewaking en zelfs perimeter en –periferische beveiliging. Hoe vroeger je de beveiliging van je pand start, hoe sneller je inbrekers afschrikt om in jouw bedrijf toe te slaan.


Onderhoudscontract inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Met ons servicecontract garanderen we niet alleen dat de inbraakbeveiliging voor uw bedrijf of winkel optimaal wordt onderhouden. Het werkt tevens als een soort abonnement: je krijgt 24/7 permanentie, en er staat op elk moment een technieker klaar die je installatie zo optimaal mogelijk laat werken. Je veiligheid en die van je bedrijf zijn dus altijd gegarandeerd. Bovendien heb je recht op de service van onze helpdesk tijdens onze kantooruren. Dankzij onze telefonische technische bijstand word je snel en indien mogelijk vanop afstand verder geholpen. Wil je de historiek van je systeem netjes in je mailbox krijgen, dan zorgen wij ook hiervoor.


Zelf de inbraakbeveiliging van je bedrijf beheren

Hou je liever zelf de controle over wat er in je winkel of bedrijf gebeurt? Dan kan je je alarminstallatie ook zelf beheren via een app op je smartphone. Je kan vanop afstand de zones beheren en het alarmsysteem in- of uitschakelen.


Alarminstallatie op basis van je behoeften

Wil je enkel bewegingsdetectie of ook camerabewaking? Zijn er bepaalde zones die een andere beveiliging nodig hebben dan andere? Elk bedrijf heeft zijn eigen gevoeligheden, inrichting en risico. Een inbraakbeveiliging voor een bedrijf is dan ook het gevolg van een deskundige risicoanalyse. Om de veiligheid van je bedrijf optimaal te dekken, laat je de installatie vervolgens best uitvoeren door ervaren en professioneel personeel dat de beste materialen gebruikt. LBS zoekt samen met jou uit wat de noden zijn op het vlak van inbraakbeveiliging en werkt een ontwerp uit op maat van jouw bedrijf.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een inbraakbeveiliging voor bedrijven


INCERT-beveiligingsniveaus

LBS is gecertificeerd met het INCERT-kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat de kwaliteit van onze inbraakbeveiliging voor bedrijven voortdurend gecontroleerd worden en dat onze installateurs de nodige certificaten hebben.

Het INCERT-certificaat dat jouw installatie krijgt, kan verschillende beveiligingsniveaus hebben van 1 tot 4, afhankelijk van de graad van beveiliging. Maar zijn ook verschillende niveaus mogelijk binnen één alarmsysteem. Kamers of kantoren die gevoeliger zijn aan inbraken (bijvoorbeeld een kluizenkamer) kunnen dan beveiligd worden op niveau 4, terwijl andere kantoren niveau 1,2 of 3 krijgen.


Beveiliging tegen inbraak en brand in één

Je kan je alarmsysteem ook uitbreiden met branddetectoren. De binnensirene genereert een andere toon bij brand dan bij inbraak, zodat de aanwezigen weten welke actie er moet worden ondernemen. Indien het alarmsysteem verbonden is met een meldkamer, dan wordt men ook bij afwezigheid verwittigd in geval van brand. Op deze manier garandeer je tegelijk de brand- en inbraakveiligheid van je bedrijf of winkel.


Ja, ik wil een vrijblijvende offerte voor een inbraakbeveiliging voor bedrijven


Risicoanalyse

LBS voert in offertefase een risicoanalyse uit om het beveiligingsniveau van jouw bedrijfspand te bepalen en zodoende een correct voorstel te kunnen doen. Op basis van de ligging, voorgeschiedenis, toestand van het metselwerk, functie en dergelijke berekenen we de kans dat er wordt ingebroken.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als
KMO's, intercommunale en de tertiaire sector.

Bekijk onze referenties
Bekijk ook